ضریب تبدیل پرندگان
بهبود متناوب ضریب تبدیل پرندگان عملکرد پرنده در صنعت طیور تجاری در طول چند دهه اخیر نشان داده است. جوجه های گوشتی وزن حدود ۲.۵ کیلوگرم در ۳۹ روز، با وزن متعادل با ضریب تبدیل غذایی از ۱.۶ کیلوگرم خوراک به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن است. مرغ تخمگذار در گله های تجاری مدرن به طور معمول تولید حدود ۳۳۰ تخم مرغ در هر سال با یک FCR از ۲ کیلوگرم خوراک به ازای هر کیلوگرم تخم مرغ تولید شده است.
پیشرفت چشمگیر در کاهش زمان گرفته شده در پرورش جوجه های گوشتی برای رسیدن به وزن بازار در سراسر ۵۰ تا ۶۰ سال گذشته آشکار شده است. از آنجا که در اوایل ۱۹۶۰ میلادی ، میزان رشد جوجه های گوشتی دو برابر شده و FCRS خود نصف شده است.توسط شورای مرغ ملی ایالات متحده تغییر در عملکرد جوجه های گوشتی ایالات متحده از سال ۱۹۲۵ تا به امروز شده است.
پیشرفت در تولید تخم مرغ
مرغ تخمگذار خوب با عملکرد لایه های مدرن در یک دوره تولید تقریبا از سه تخم به ازای هر پرنده پیشرفته، در سال است. متخصصان ژنتیک بر این باورند که مرغ های با تولید پوسته سفید تخم مرغ در نهایت می تواند تولید ۵۲۰ تخم مرغ در سال تولید قرار دارد و در سال برای سویه های قهوه ای تخم مرغ می تواند ۴۸۰ تخم مرغ است.
در حال حاضر، پارامترهای عملکرد مرغ در سایت های تولید تخم مرغ توسط مشاوران آمریکایی به عنوان جمله متوسط میزان تولید گله از ۸۰٪، معادل ۳۵۰ تخم مرغ به ازای هر مرغ قرار دارد تعریف شده است. پارامترهای همچنین ۹۰ درصد به عنوان نرخ قابلیت زندگی را نشان می دهد در طول دوره تخمگذاری، از ۱۶ هفته به ۷۲ هفته است.
ضریب تبدیل پرندگان
چنین محاسبات را دیدی نسبت به دامنه را برای بهبود بیشتر در تولید تخم مرغ در سطح جهان است، با توجه به میانگین جهانی است در تنها ۱۸۵ تخم مرغ تولید شده در هر مرغ تخمگذار محاسبه شده است.
میزان تبدیل مواد غذایی به گوشت مرغ عامل اصلی در تعیین سودمندی پرورش طیور گوشتی است . ضریب تبدیل غذایی (FCR) یا مقدار غذای مورد نیاز برای اضافه شدن یک واحد وزن ، شاخص متداولی است که در صنعت طیور جهت ارزیابی کارآیی نسبی خوراک مورد استفاده پرورش دهندگان قرار می گیرد. عوامل اصلی مؤثر در این زمینه شامل عوامل فیزیولوژیک, عوامل مدیریتی , موارد مربوط به تغذیه و خوراک طیور , تاثیر افزودنی های خوراک و نیز کنترل بیماریها و تلفات در مرغداریها میباشد. طی مقاله حاضر, ضمن بررسی جزئیات مربوط به هر کدام از عوامل فوق روشهای بهبود ضریب تبدیل غذایی در گله های مرغ گوشتی مورد بحث قرار می گیرند
. پارامترهای ضریب تبدیل غذایی ، سن شروع تخمگذاری ،تعداد تخم ، وزن تخم ، وزن جوجه ، سن بلوغ جنسی ، متوسط وزن بالغ پرندگان مختلف در جدول ذیل وجود دارد.
مرغ ,تخم ,های ,تولید ,وزن ,ضریب ,تخم مرغ ,ضریب تبدیل ,شده است ,مرغ در ,ازای هر ,ضریب تبدیل غذایی ,ضریب تبدیل پرندگان
درباره این سایت